Lüleburgaz'da 23 Nisan Uluslararası Taekwondo Şenliği

Lüleburgaz belediyesi tarafından ve Antrenör Kazım TAŞKIN organizasyonunda 21 Nisan tarihinde gerçekleşen “ 28. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenlikleri Taekwondo Şenliği” tam anlamıyla ismi gibi bir şenlik havasında geçti. Kırklareli, İstanbul, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ il ve ilçelerinden toplamda 16 takım, 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. 

Antrenör Kazım TAŞKIN’nın yaptığı açıklamada her yıl geleneksel olarak düzenlemeye çalıştığımız ve katılım Yüksel olduğu bir organizasyon oldu. Amacımız önümüzdeki yıldızlar ve minikler Türkiye şampiyonaları için hazırlıklarımızı tamamlamak, sporcularımızın gelişimini sağlamak, maç eksiklerini tamamlamak ve eksiklerimizi görerek çalışma yöntemlerimizi yön vermektir. Bizlerin her zaman yanında olan ve desteklerini hiç esirgemeyen Lüleburgaz belediye başkanımız Murat GERENLİ’ye, Başkan yardımcılarımıza, il temsilcimiz Şaban GÜNGÖRE ve ayrıca beni bu zamanlara getiren en büyük destek sağlayan Yaşar CİHANGİR hocama teşekkürleri borç bilirim. 

 

Turnuvaya katılan ve dostluğun en üst seviyede geçiren tüm takım ve antrenörlere teşekkür eder . Katılan tüm sporculara başarılarından dolayı tebrik ederim.