ERGİN SPOR KULÜBÜ VE BAHRİ TANRIKULU SPOR OKULLARI
ORTAK ANTRENMANDA BİR ARAYA GELDİ

 

 

Ergin Spor Kulübü Antrenörü Gökhan YEŞİL;

 ERGİN SPOR KULÜBÜ olarak İlimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğumuz, BAHRİ TANRIKULU SPOR OKULLARI Antrenörü Çağrı KIZIL Teknik ekibi ve başarılı sporcuları ile  güzel dostlukların oluştuğu, verimli bir antrenman gerçekleştirdik. 

 2018 yılı içerisinde kazandığımız başarılar ve Milli Takıma vermiş olduğumuz sporcular, Avrupa Şampiyonasına gidecek olan sporcularımızında katılım sağladığı antrenman İSPANYA öncesi ve 2019 yılında koyduğumuz hedefler doğrultusunda güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.

 Çocuklarımızın gelişimi noktasında ilkini başlattığımız bu birliktelik, düzenlenecek ortak antrenman ve çalışmalarla devam edecektir. Hep birlikte daha büyük başarılar kazanacağıma eminim.

 İkili antrenmanlar ve yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle çocuklarımızı hazır tutarak, 2019 da başarı grafiğimizi daha yukarı taşımak istiyoruz.Amacımız  İlimizde TAEKWONDO sporunu sevdirerek, Ulusal ve Uluslararası alanda kulübümüzü, ilimizi ve ülkemizi zirveye taşımak olacak. 

 14 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek Milli Takım kampına katılacak ve 29 Kasım-2 Aralık 2018 tarihlerinde İspanya'nın Marina D'or şehrinde düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında Bayrağımızı zirveye taşımanın mücadelesini verecek kulübümüz sporcularına başarılar dileriz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Ülkemizi temsil edecek, Milli takım kafilesine ve sporcularımıza başarılar dilerim.

 - Hande Nur DALCALI (33 kg)

 - Şefika ÇAKALn (47 kg)

 -Şevval ÇAKAL (51 kg)

Bahri Tanrıkulu Spor Kulübü Antrenörü Çağrı KIZIL; Gökhan Yeşil Hocama birkez daha teşekkür ediyorum. Ergin spor Kulübü ailesini başarılarından dolayı tekrar kutluyorum bu seneye damga vuran Kırklareli’nin ve Türkiye’nin en kaliteli ekiplerinden birine konuk olduk çok memnun kaldık inşallah gelişim antrenmanlarımıza devam edeceğiz. en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.. İspanya'da sporcularımıza başarılar dilerim diye sözlerini tamamladı.

Kariyerinde birçok başarı bulunan sporcu, 2004 Yaz Olimpiyatları’nda tekvando 80 kg’da finale kadar yükseldi. Ancak finaldeki ABD’ki rakibi Steven Lopez’e yenilip Olimpiyat ikincisi oldu. Ayrıca Bahri Tanrıkulu 1997 İtalya Turnuvası’nda Büyük Erkeklerde ikinci, 1998 yılında Hollanda’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında üçüncü, İspanya’da yapılan İspanya Turnuvasında ikinci (genç) büyüklerde üçüncü, 1999 Kanada’da yapılan Dünya Şampiyonası’nda 2. (büyükler) 2000 yılında Yunanistan’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda birinci, Kore’de yapılan Kore Turnuvası’nda birinci, 2001 Dünya Şampiyonu, 2002 Avrupa Şampiyonu ve Dünya Kupası ikincisi oldu. Bahri Tanrıkulu ayrıca 2007′de Çin Pekin’de yapılan Dünya Şampiyonası’nda 84 kg’da Adünya şampiyonluğunu elde etmiştir. 2008′de Konya’da yapılan Avrupa Kupası’nda şampiyonluk kazanmış; 2009 yılında Kopenhag’da düzenlenen Dünya Şampiyonasında 3. Dünya Şampiyonluğunu kazanmış yine aynı sene Dünya Kupası şampiyonluğunu kazanmıştır. 2016 yılında Filistin Taekwondo Fedarasyonu tarafından gelen teklifi geri çevirmeyerek, filistinli gençlere ve zulüm gören halka moral ve destek amacıyla, son kez tatamiye çıkan Tanrıkulu Filistin devleti tarhinin ilk resmi madalyasını Asya Kıtası Şampiyonasında 3. olarak kazanmıştı