ŞİMŞEK SPOR KULÜBÜ 24.YILINI KUTLUYOR

 

 

24. YIL SPORLA SPORCA HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK

 

1994 Yılında Niğde Merkezde kurulan Şimşek Spor Kulübü 24.Yılını kutluyor.Başkanlığını Hikmet BEKİL’in yaptığı Şimşek Spor Kulübünün Genel Direktörlük ve Antrenörlüğünü ve Milli Takım Antrenörü Ufuk ŞİMŞEK yapıyor.

HİKMET BEKİL ve UFUK ŞİMŞEK’TEN NİĞDE’YE SPOR ve BAŞARI DOLU  24 KOCA YIL

Şimşek Spor Kulübü Başkanı Hikmet BEKİL’in önderliğinde Milli Antrenör Ufuk ŞİMŞEK Direktörlüğünde 24 koca yıl Niğde’ye ve ülkeye büyük hizmet. Bu kadar başarı için  iline ve ülkene aşık olmak  gerekir.Hikmet BEKİL ve Ufuk ŞİMŞEK’in tek amacı Türk Bayrağını en yüksekte dalgalandırmak oldu.Yürüdükleri yolda bunu başarmanın onurunu yaşadılar.

24 YILDIR NİĞDE ŞİMŞEK SPORLA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTU

24 Yıl önce kurulan Şimşek Spor Kulübü tamamen kendi öz imkanları ile başarıdan başarıya koştu.Niğde iline kazandırdığı kucak dolusu madalyaların yanı sıra Uluslar arası madalyalar, Balkan Şampiyonluğu, Avrupa dereceleri gibi uluslar arası arenada Ülkemize birçok başarı getirdi.

TOPLUMA SAĞLIKLI BİREYLER KAZANDIRDI

En önemlisi 24 yılda insanları sporla tanıştırıp topluma sağlıklı bireyler kazandırması oldu.İnsanları kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora yönlendiren Şimşek Spor Kulübü bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler yetiştirdiği gibi Niğde’mizde sporca centilmence düşünen yaşayan insanların yetişmesinde katkıda bulunmuştur.

24 YILDA SPORLA MESLEK SAHİBİ OLANLAR NİĞDE ÇOCUKLARI

Şimşek Spor Kulübünde spor yapan çocukların birçoğu spor sayesinde meslek sahibi oldular.Yaptıkları spor branşında kazandıkları dereceler özgüven vb. kazanımlar sayesinde birçok kişi meslek sahibi oldular.

Spor sayesinde;

Beden Eğitimi Öğretmeni,Antrenör,Hakem,Polis,Asker,Güvenlik Görevlisi vb. meslek sahibi olan Niğde’mizin çocukları kulüplerini her geldiklerinde ziyaret ederler.

Yada sporun kazandırdığı dostluk sayesinde farklı meslek gruplarında iş yapanlar Esnaf,hukukçu,Sağlık personeli,Eğitimci,Basın vb. kişilerde kulüplerini unutmaz özel günlerde ziyaret,telefon yada sosyal medya aracılığı ile görüşürler.

 

 

1.AMAÇ BEDENEN VE RUHEN SAĞLIKLI BİREYLER

Şimşek Spor Kulübünde 1.amaç bedenen olduğu kadar ruhen de sağlıklı bireyler yetiştirmek.Milli manevi değerlerin bilincinde insanlar yetiştirmek ülkenin gelişimine katkıda bulunmayı temel maç benimseyen Şimşek Spor Kulübü başarıyı 2. Plana bırakıyor.

MİLLİ MANEVİ DEĞERLERİN BİLİNCİ İLE BAŞARI

Milli manevi değerlerin bilincine kavuşan sporcularla başarı almak en önemli olgudur diyen Şimşek Spor Kulübü Bayrağı göndere çektirecek kişilerin çok önemli olduğunun bilincinde.

İLK GÜNKİ HEYECANLA

24 Yıl geçmesine rağmen ilk gün ki heyecanla sporcu yetiştirmeye devam ediyor.Sporla insanları tanıştırmak onlara şekil vermek büyük şampiyonlar çıkartmanın heyecanını hiç kaybetmediler.Şampiyondan önce şampiyon kişilik her daim ön planda oldu.