Türkiye Şampiyonluğu Niksar'a geldi

    

 

Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında, 68 kiloda tüm rakiplerini yenen Niksar Belediye Spor Kulübü sporcusu Hakan Kavurat Türkiye şampiyonu oldu.

 

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2019 Yılı Faaliyet Programında yer alan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 21-25 Ocak 2019 tarihleri arasında Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen seremoni törenine; Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Konya Milletvekili Selman Özboyacı,  Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Konya Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızrak, AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve milli sporcular katıldı. 

 

Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasının 4 gününde 68 kiloda Tatamiye çıkan Niksar Belediye Spor Kulübü sporcusu Hakan Kavurat 8 maç sonunda tüm rakiplerini yenerek Büyük Erkek Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Şampiyon sporcusuyla gurur duyduğunu belirten Antrenör Kurtuluş Yücer; “Sporcumuzu göstermiş olduğu bu büyük başarıdan dolayı canı gönülden kutlar başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Kendisi şampiyon olarak göğsümüzü kabarttı, bizi gururlandırdı. Bize bu zor ve meşakatli yolda her daim desteği olan Tokat Gençlik spor il Müdürümüz sayın Cemil Çağlar beye Niksar Belediye Başkanımız sayın Özdilek Özcan beye çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice başarılara hep beraber bizleri Allah daim etsin”

 

 dedi.